دریافت ویزای تحصیلی و کاری انگلستان

موضوع: ویزای تحصیلی تاریخ: ۱۱ خرداد ۱۳۹۵ 0 دیدگاه 864 مشاهده

اخذ ویزای تحصیلی و کاری انگلستان

انگلستان با حدود هزار کیلومتر مرز ساحلی،
بزرگ ترین کشور بریتانیا بحساب می آید که سالانه افراد زیادی را از شهروندان کشورهای
دیگر برای مهاجرت یا تحصیل در انگلستان به سوی خود جذب میکند. لندن، پایتخت انگلستان
هم با حدود ۸ میلیون نفر جمعیت، بزرگ ترین شهر اروپاست. جمعیت کل بریتانیا کمی بیش
از ۶۰ میلیون نفر است که بیش از ۵۰ میلیون نفر از این جمعیت در انگلستان زندگی می کنند.
علاوه بر گویش های مختلف که در نقاط مختلف بریتانیا صحبت می کنند، انگلیسی زبان اصلی
کشور انگلستان است.برای مسافرت و زندگی در انگلستان عموماً باید یکی از انواع ویزای
انگلستان را اخذ کرد. برای این منظور، دولت بریتانیا انواع ویزای کاری و تحصیلی، و
همچنین مهاجرت و پناهندگی را برای افراد متقاضی واجد شرایط صادر می کند
، درحالیکه ادارۀ هویت و گذرنامۀ بریتانیا (The
Identity and Passport Service)
مسئول صدور گذرنامه برای متقاضیان است،
آژانس مرزبانی بریتانیا
(UK Border Agency) کار بررسی تقاضای پناهندگی و مهاجرت به انگلستان را به عهده دارد. انواع
تقاضا برای اخذ ویزا یا مهاجرت و پناهندگی عبارتند از
:

·
سرمایهگذاری در انگلستان

·
اجازۀ تحصیل در انگلستان

·
اجازۀ کار در انگلستان

·
اجازۀ اقامت در انگلستان

·
اعطای شهروندی انگلستان

 

اتباع کشورهای اتحادیه اروپا باید ظرف سه ماه از
ورود خود به بریتانیا تقاضای مجوز اقامت نمایند, اتباع غیر اتحادیه اروپا باید قبل
از ورود به این کشور از سفارت یا کنسولگری بریتانیا در کشور خود برای گرفتن مجوز ورود
اقدام نمایند
. شرایط صدور ویزای انگلستان برای اتباع غیر
اروپایی که میخواهند در بریتانیا زندگی و کار کنند نسبتا سخت است و قوانین مربوط به
مهاجرت در معرض تغییر است
، قوانین مربوط به مهاجرت، تحصیل در انگلستان و پناهندگی به تفصیل در وب
سایت وزارت کشور بریتانیا آمده، اما از آنجایی که این قوانین در بعضی موارد کمی پیچیده
هستند و همچنین پیدا کردن آن دسته از قوانین و اطلاعات که به شرایط شما بخورد، کمی
سخت است و تماماً هم به زبان انگلیسی است، خلاصۀ مفیدی از این قوانین را به زبان فارسی
گردآوری شده کرده ایم تا با مطالعۀ آن بتوانید شرایط خود را ارزیابی کنید
.

 

بطور کلی در سیستم جدید ویزاهای کشور انگلستان موسوم
به
point-based system ، ویزاهای انگلستان به دسته
های زیر تقسیم می شوند
:

۱)
۱ TIER که به سه دسته تقسیم می شود:

·
سرمایهگذاری (Investor)

·
تاسیس شرکت (Entre prenear)

·
سابقهتحصیل در انگلیس (Post study work)

  

 

سرمایه گذاری

سرمایه گذاری در انگلستان به این که شکل است که شما می بایست یک میلیون
پوند که ۷۵۰ هزار پوند آن در یکی از موسسات یا شرکت های سهامی انگلستان سرمایه گذاری
شده است و ۵۰ هزار پوند آن در هر زمینه ای که خود شما خواستار آن هستید نقدینگی داشته
باشد. همچنین می بایست ۵۰% زمان خود را در کشور انگلستان سپری کنید. این نوع ویزاهیچ
نیازی به داشتن مدارک دانشگاهی نداشته و همه متعلقات شما ( فرزند،همسر و …) می توانند
بواسطه ویزای شما به انگلستان سفر کنند
. این ویزا به مدت ۳ سال در ابتدا ( و ۲ سال تمدید آن ) توسط دولت انگلستان
داده می شود و بعد از آن می توانید برای اقامت دایم درانگلستان اقدام نمایید. برای
دریافت ویزا سرمایه گذاری می بایست در آزمون آیلتس نمره ۶٫۵ را در همه مواد کسب کنید
. با داشتن این ویزا تمامی حقوق و مزایای شما همانند یک شهروند انگلیسی
خواهد بود ( از قبیل : خدمات پزشکی و آموزشی و … ) و شما قادر هستید برای اقامت دایم
در انگستان تمامی شرایط را احراز کنید
.

 

تاسیس شرکت

نحوه ارزیابی صلاحیت متقاضیان گرفتن این
ویزا در کشور انگلستان بوسیله
پر کردن فرم تقاضای شما و اطلاعات شخصی شما صورت می گیرد. برای گرفتن
این ویزا می بایست ۲۰۰ هزار پوند را برای شروع یک فعالیت اقتصادی در انگلستان در یکی
از شرکت های تحت نظارت
(financial service authority)FSA در گردش داشته باشید. دانستن زبان انگلیسی می تواند تا ۱۰ امتیاز
شانس شما را در مهاجرت به انگلستان افزایش دهد
.
( کسب نمره ۶٫۵ آزمون IELTSدر این قسمت مورد نیاز است)

سابقه تحصیلی

برای گرفتن این ویزا جهت ورود و اقامت به انگلستان سابقه گرفتن مدرک تحصیلی
از انگلستان ضروری است.

 

۲)TIERE 2 ویزای مهارت شغلی

برای دریافت این ویزای انگلستان داشتن پیشنهاد کاری از یک موسسه یا شرکت
انگلیسی برای کارهای کوتاه یا بلند مدت در این دوره الزامیست.همچنین شرکت های چند ملیتی
واقع در انگلستان می توانند برای کارمندان خود تحت این پوشش ویزای کاری دریافت کنند.
این دسته همچنین شامل رهبران مذهبی و ورزشکاران حرفه ای نیز می باشد که می توانند برای
اقامت در انگلستان اقدام کنند
، که در این ویزا شما به یک اسپانسر یا تامین
کننده منابع مالی در ضمن اقامت شما در انگلستان نیاز دارید که این مقدار برابر
۸۰۰۰۰۰ پوند برای درخواست کننده ویزا و ۵۳۰۰ پوند دیگر برای هر یک از همراهان وی می
باشد که باید ۹۰ روز قبل از درخواست در حساب قرار بگیرد.
بیشتر امتیازات ویزای کاری در انگلستان مربوط به پیشنهاد شغلی شما در
انگلستان است که تا ۵۰ امتیاز شما را پوشش می دهد و حداقل ساعت کاری ۳۰ ساعت در هفته
است. درآمد آینده شما و مدارک تحصیلی و مدارک زبان انگلیسی نیز در گرفتن  این نوع ویزا موثر می باشد.

 

۳) TIER 3  مربوط به علاقمندان به کارهای موقت در انگلستان
می باشد.

 

۴) TIER 4 ویزای دانشجویی انگلستان

این ویزا به دو دسته از دانش آموزان تعلق میگیرد:  (بالای ۱۷ سال) و ( از ۴ تا ۱۷ سال).

شرط اولیه گرفتن این ویزا داشتن پذیرش از
یک دانشگاه یا موسسه آموزشی در انگلستان می باشد
. در ویزا دانشجویی ۱۰ امتیاز مربوط به داشتن یک اسپانسر جهت پرداخت پرداخت
هزینه های هتل در انگلستان اختصاص داده شده است که شخص یا یک بورسیه از دانشگاههای
انگلستان نماید
. همچنین ۳۰ امتیاز این ویزا به نوع پذیرش
دانشجویی یا دانش آموزی شما از یک موسسه آموزشی در انگلستان بستگی دارد.گرفتن نمره
مناسب در آزمون
IELTS نیز در این ویزا کاملاٌ موثر است. مدت این ویزاها از ۶ تا ۱۸ ماه می باشد
و فقط به مقاطع دکترا و یا دندان پزشکان ویزای ۳ ساله داده می شود.

۵) TIER 5  ویزای موقت کار در انگلیس

مربوط به متقاضیان کار در انگلستان به صورت موقت و طی یک دوره کوتاه می
باشد.

 

 

نکات مهم جهت اخذ ویزای تحصیلی انگلستان:

    در گرفتن ویزا جهت مهاجرت تحصیلی داشتن نامه CAS قابل از اقدام جهت اخذ ویزای تحصیلی الزامی است، این نامه ها صرفا ۶ ماه اعتبار دارند و شما فقط در این ۶ ماه قادر به اقدام جهت مهاجرت تحصیلی به انگلستان هستید. به علاوه داشتن

هزینه های کافی جهت زندگی در انگلستان بصورت ماهانه نیز در مهاجرت تحصیلی
به انگلستان ضروری می باشد
.

      نامه CAS می بایست
از کالج ها و دانشگاه های معتبر در انگلستان صادر شوند تا اقدام برای گرفتن ویزا تحصیلی
با مشکل روبرو
نشود.

  •      افراد از ۴ تا ۱۷ سال شامل این ویزای تحصیلی می باشند
  •       در مورد استطاعت مالی جهت گرفتن ویزای تحصیلی، فرد متقاضی می بایست ماهانه
    قادر به پرداخت ۸۰۰ پوند و ۶۰۰ پوند به ازای هر یک از متعلقات (همسر، فرزند، …) باشد
    .
  •      مدت اقامت در انگلستان به وسیله ی ویزای تحصیلی از ۶ ماه تا ۱۶ ماه می باشد و فقط برای پزشکان و دندانپزشکان
    مدت اقامت در انگلستان تا
    ۳ سال قابل تمدید است.
  •      لازم به ذکر است در صورت داشتن پذیرش تحصیلی از این کشور می توانید به
    صورت پاره وقت کار کنید. اجازه کار در انگلستان در این شرایط هفته ای
    ۲۰ ساعت می باشد.
  •      در صورتی که ویزای تحصیلی شما مدتی بیشتر از ۶ ماه داشته باشد شما می توانید همسر و فرزندان خود را به همراه داشته باشید
    در غیر این صورت همراهی خانواده ی فرد جهت اقامت در انگلستان مقدور نمی باشد
    .
  •      اگر سن شما بالای ۱۸ سال باشد و ۵ سال گذشته را هم در بریتانیا زندگی
    کرده باشید (اگر همسر شما شهروند بریتانیا است، این مدت می تواند ۳ سال باشد) می توانید
    برای اخذ شهروندی بریتانیا اقدام کنید
    .
  • برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد دریافت ویزای انگلستان+دریافت ویزای شینگن تضمینی+دریافت ویزای توریستی+دریافت ویزای تحصیلی+اخذ ویزا از طریق کار+اخذ ویزا از طریقسرمایه گذاری+اخذ ویزا از طریق ثبت شرکت+اخذ ویزا از طریق خرید ملک+ادامه تحصیل در کشورهای اروپایی و آمریکا با مشاورین مجرب ما در تماس باشید تا بهترین و سریع ترین راههای دریافت ویزای شینگن و ویزاهای دیگر را به شما معرفی نمایند. ۰۹۱۲۹۳۴۳۶۶۷ – ۰۲۱۵۵۷۳۱۰۳۳

اخذ ویزای انگلستان


ویزای شینگن تضمینی مجله راهنمای ویزا

دیدگاه کاربران

مطالب مرتبط


دیگر مطالب بخش

تحصیل در چک | تحصیل در دانشگاه CTU

تحصیل در چک | تحصیل در دانشگاه CTU

ادامه مطلب
تحصیل در چک | تحصیل در دانشگاه CTU تحصیل در چک , تحصیل در دانشگاه چک: دانشگاه CTU دومین دانشگاه برتر کشور چک است که در سال ۱۷۰۷ میلادی در شهر ...
تحصیل در دانمارک | تحصیل در دانشگاه آلبورگ

تحصیل در دانمارک | تحصیل در دانشگاه آلبورگ

ادامه مطلب
تحصیل در دانمارک | تحصیل در دانشگاه آلبورگ   تحصیل در دانمارک , تحصیل در دانشگاه دانمارک: دانشگاه البورگ: دانشگاه البورگ ALBORG UNIVERSITY تحت عنوان مرکز دانشگاهی البورگ در سال ۱۹۷۴تاسیس شد و ...
تحصیل در دانمارک | تحصیل در دانشگاه DUT

تحصیل در دانمارک | تحصیل در دانشگاه DUT

ادامه مطلب
تحصیل در دانمارک | تحصیل در دانشگاه DUT تحصیل در دانمارک , تحصیل در دانشگاه Dut دانمارک: دانشگاه dut یا صنعتی دانمارک ، اولین دانشگاه پلی تکنیک در کشور دانمارک می ...
تحصیل در دانمارک | تحصیل در دانشگاه آرهوس

تحصیل در دانمارک | تحصیل در دانشگاه آرهوس

ادامه مطلب
تحصیل در دانمارک | تحصیل در دانشگاه آرهوس تحصیل در دانمارک , تحصیل در دانشگاه ارهوس: دانشگاه ارهوس Aarhus university  دومین دانشگاه برتر کشور دانمارک است که۸ در سال ۱۹۲۸ میلادی ...
تحصیل در دانمارک | تحصیل در دانشگاه کپنهاگ

تحصیل در دانمارک | تحصیل در دانشگاه کپنهاگ

ادامه مطلب
تحصیل در دانمارک | تحصیل در دانشگاه کپنهاگ تحصیل در دانمارک , تحصیل در دانشگاه کپنهاگ: دانشگاه کپنهاگ UNIVERSITY OF COPENHAGEN یکی از قدیمی ترین دانشگاه های حوزه ی اسکاندیناوی است ...
تحصیل در آلمان | تحصیل در دانشگاه اشتوتگارت

تحصیل در آلمان | تحصیل در دانشگاه اشتوتگارت

ادامه مطلب
تحصیل در آلمان | تحصیل در دانشگاه اشتوتگارت برای تحصیل در آلمان به بانک اطلاعات ویزای تحصیلی: ویزاکاران مراجعه و با فعالان معتبر ویزای تحصیلی آلمان اشنا شوید. دانشگاه اشتوتگارت یکی از پیشرو در ...
تحصیل در سوئیس | تحصیل در دانشگاه ژنو

تحصیل در سوئیس | تحصیل در دانشگاه ژنو

ادامه مطلب
تحصیل در سوئیس | تحصیل در دانشگاه ژنو برای تحصیل در سوئیس به نیازمندی تخصصی امور ویزا از جمله ویزای تحصیلی: ویزاکاران , مراجعه تا لیستی از خدمات دهندگان معتبر ویزای ...
تحصیل در سوئیس | تحصیل در دانشگاه  ZURICH

تحصیل در سوئیس | تحصیل در دانشگاه ZURICH

ادامه مطلب
تحصیل در سوئیس | تحصیل در دانشگاه  ZURICH برای تحصیل در دانشگاههای سوئیس به بانک اطلاعات ویزا و ویزای تحصیلی ویزاکاران مراجعه نمایید تا با معتبرترین فعالان اخذ ویزای تحصیلی آشنا ...
تحصیل در سوئیس | تحصیل در دانشگاه EPFL

تحصیل در سوئیس | تحصیل در دانشگاه EPFL

ادامه مطلب
تحصیل در سوئیس | تحصیل در دانشگاه EPFL برای ورود به دانشگاه های سوئیس و تحصیل در سوئیس به خدمات دهندگان عضو نیازمندی تخصصی ویزا و ویزای تحصیلی , ویزاکاران , اعتماد کنید ...
تحصیل در سوئیس | تحصیل در دانشگاه ETH

تحصیل در سوئیس | تحصیل در دانشگاه ETH

ادامه مطلب
تحصیل در سوئیس | تحصیل در دانشگاه ETH تحصیل در سوئیس , تحصیل در دانشگاه ETHسوئیس: ویزاکاران: نیازمندی تخصصی ویزا و امور تحصیل در کشوهای خارجی راهی مطمئن برای ارتباط با ...
تحصیل در فرانسه | تحصیل در دانشگاه UJF

تحصیل در فرانسه | تحصیل در دانشگاه UJF

ادامه مطلب
تحصیل در فرانسه | تحصیل در دانشگاه UJF برای تحصیل در فرانسه , تحصیل در دانشگاههای فرانسه میتوانید به خدمات دهندگان ویزای تحصیلی در نیازمندی تخصصی ویزا: وبسایت ویزاکاران مراجعه و از ...
تحصیل در پرتغال | تحصیل در دانشگاه کویمبرا

تحصیل در پرتغال | تحصیل در دانشگاه کویمبرا

ادامه مطلب
تحصیل در پرتغال | تحصیل در دانشگاه کویمبرا برای تحصیل در پرتغال و ادامه تحصیل در دانشگاههای پرتغال به بانک اطلاعات ویزاکاران مراجعه نمایید , این مرجع تخصصی , خدمات دهندگان معتبر ...
تحصیل در پرتغال | تحصیل در دانشگاه UNL

تحصیل در پرتغال | تحصیل در دانشگاه UNL

ادامه مطلب
تحصیل در پرتغال | تحصیل در دانشگاه UNL دانشگاه UNL یا دانشگاه جدید لیسبون دومین دانشگاه برتر کشور پرتغال می باشد که در سال ۱۹۳۷ میلادی در شهر لیسبون پایتخت پرتغال تاسیس ...
تحصیل در پرتغال | تحصیل در دانشگاه پورتو

تحصیل در پرتغال | تحصیل در دانشگاه پورتو

ادامه مطلب
تحصیل در پرتغال | تحصیل در دانشگاه پورتو افرادی که قصد تحصیل یا ادامه تحصیل در پرتغال را دارند با مراجعه به بانک اطلاعات ویزای تحصیلی وبسایت: ویزاکاران جهت اخذ ویزای ...
تحصیل در دانمارک | تحصیل در رشته های امتیاز آور دانمارک

تحصیل در دانمارک | تحصیل در رشته های امتیاز آور دانمارک

ادامه مطلب
تحصیل در دانمارک | تحصیل در رشته های امتیاز آور دانمارک با توجه به پیچیدگی رشته های امتیاز آور دانمارک ،بصورت مجزا به هر کدام از آنها می پردازیم و حالات ...
تحصیل در کانادا | برترین مشاغل برای تحصیل در کانادا

تحصیل در کانادا | برترین مشاغل برای تحصیل در کانادا

ادامه مطلب
تحصیل در کانادا | برترین مشاغل برای تحصیل در کانادا تحصیل در کانادا: پر درآمدترین و برترین مشاغل در کانادا را مورد بررسی قرار می دهیم , در صورتی که علاقه ...
تحصیل در قبرس | تحصیل در دانشگاه های کشور قبرس

تحصیل در قبرس | تحصیل در دانشگاه های کشور قبرس

ادامه مطلب
تحصیل در قبرس | تحصیل در دانشگاه های کشور قبرس تحصیل در قبرس , ادامه تحصیل در دانشگاههای قبرس: با توجه به امنیت بالا و شرایط مناسب،تحصیل در دانشگاه های کشور ...
ویزای تحصیلی اسپانیا

ویزای تحصیلی اسپانیا

ادامه مطلب
ویزای تحصیلی اسپانیا افراد برای ورود به کشور اسپانیا نیازمند ویزا می باشند که هر کدام از ویزاهای مربوطه شرایط و مدارک مخصوص خود را دارند.علاقه مندان به تحصیل  در کشور ...
تحصیل در پرتغال

تحصیل در پرتغال

ادامه مطلب
تحصیل در پرتغال کشور پرتغال در جنوب غربی اروپا واقع شده است.پرتغال عضو کشور های اتحادیه اروپا و شنگن می باشد.پایتخت آن شهر سیبون که قطب است که قطب سیاسی این ...
تحصیل در امریکا | تحصیل در رشته هنر

تحصیل در امریکا | تحصیل در رشته هنر

ادامه مطلب
تحصیل در امریکا | تحصیل در رشته هنر تحصیل در امریکا: دانشجویانی که دوره ی لیسانس خود را در رشته ی هنر در کشور آمریکا سپری می کنند، مدرک لیسانس هنرهای ...
تحصیل در دبی

تحصیل در دبی

ادامه مطلب
تحصیل در دبی علاقه مندان برای ادامه تحصیل در دبی  در رشته های مدیریت می توانند بصورت یکساله این دوره را سپری کرده و پس از آن مدرک فوق لیسانس خود ...
تحصیل در مقطع فوق لیسانس مهندسی در آلمان و ایتالیا

تحصیل در مقطع فوق لیسانس مهندسی در آلمان و ایتالیا

ادامه مطلب
تحصیل در مقطع فوق لیسانس مهندسی در آلمان و ایتالیا شرایط کلی فوق لیسانس مهندسی در آلمان و ایتالیا متفاوت می باشد و افراد باید نکاتی را در نظر بگیرند و ...
تحصیل در آلمان | دوره فشرده زبان آلمانی

تحصیل در آلمان | دوره فشرده زبان آلمانی

ادامه مطلب
تحصیل در آلمان | دوره فشرده زبان آلمانی افرادی که به دنبال تحصیل در آلمان هستند میتوانند با مراجعه به مرجع انواع ویزا از جمله ویزای تحصیلی با فعالان اخذ ویزای ...
تحصیل در دانشگاه wits آفریقای جنوبی

تحصیل در دانشگاه wits آفریقای جنوبی

ادامه مطلب
تحصیل در دانشگاه wits آفریقای جنوبی دانشگاه wits در سال ۱۹۲۲ در شهر ژوهانسبورگ کشور آفریقا ی جنوبی تاسیس شد.نام کامل آن university of the wit watersrand می باشد که سومین ...
تحصیل در دانشگاه ژوهانسبورگ آفریقای جنوبی

تحصیل در دانشگاه ژوهانسبورگ آفریقای جنوبی

ادامه مطلب
تحصیل در دانشگاه ژوهانسبورگ آفریقای جنوبی دانشگاه ژوهانسبورگ یکی از برترین دانشگاه های کشور آفریقای جنوبی و شهر ژوهانسبورگ می باشد که در سال ۱۹۷۶ شروع به فعالیت کرد و از ...
تحصیل در دانشگاه lmu آلمان

تحصیل در دانشگاه lmu آلمان

ادامه مطلب
تحصیل در دانشگاه lmu آلمان دانشگاه لودویگ ماکسیمیلیان یا دانشگاه lmu یکی از برترین دانشگاه های کشور آلمان می باشد که در شهر مونیخ واقع شده است.در حال حاضر سومین دانشگاه ...
تحصیل در دانشگاه هایدلبرگ آلمان

تحصیل در دانشگاه هایدلبرگ آلمان

ادامه مطلب
تحصیل در دانشگاه هایدلبرگ آلمان دانشگاه هایدلبرگ قدیمی ترین و با سابقه ترین دانشگاه کشور آلمان که سابقه ی طولانی مدت دارد.دانشگاه هایدلبرگ در سال ۱۳۸۶ میلادی تاسیس شده است .دومین ...
تحصیل در دانشگاه TUM آلمان

تحصیل در دانشگاه TUM آلمان

ادامه مطلب
تحصیل در دانشگاه TUM آلمان دانشگاه TUM یکی از بزرگترین دانشگاه های کشور آلمان می باشد که در سال ۱۸۶۸ میلادی در شهر مونیخ تاسیس شد.نام کامل دانشگاه technical university o ...
تحصیل در دانشگاه پرتوریا آفریقای جنوبی

تحصیل در دانشگاه پرتوریا آفریقای جنوبی

ادامه مطلب
تحصیل در دانشگاه پرتوریا آفریقای جنوبی دانشگاه پرتوریا یکی از برترین و بزرگترین دانشگاه های آفریقای جنوبی است که در سال ۱۹۰۸ میلادی در گوتنگ تاسیس شد.این دانشگاه در میان ۵ ...
تحصیل در دانشگاه kit آلمان

تحصیل در دانشگاه kit آلمان

ادامه مطلب
تحصیل در دانشگاه kit آلمان موسسه فناوری کالسروهه یا دانشگاه kit یکی از موسسات برتر کشور آلمان استکه از ادغام یک دانشگاه و یک مرکز تحقیقاتی در سال ۲۰۰۹ به رسمیت ...

های گردی