ویزای آلمان | دریافت ویزای توریستی آلمان

موضوع: ویزای توریستی تاریخ: ۱۸ خرداد ۱۳۹۵ 0 دیدگاه 544 مشاهده

ویزای آلمان | دریافت ویزای توریستی آلمان

ویزای توریستی آلمان به افرادی تعلق می‌گیرد که قصد بازدید از این کشور را دارند و برای مدت معینی درآلمان اقامت خواهند داشت.

برای تقاضای ویزای آلمان (ویزای کشورهای شینگن)، حضور متقاضی الزامی است و مصاحبه انجام می‌گیرد. دریافت فرم تقاضای ویزا، از طریق وب سایت سفارت جمهوری فدرال آلمان در تهران و همین‌طور مراجعه‌‌ی حضوری به سفارت امکان‌پذیر است ولی وقت مصاحبه به صورت تلفنی به متقاضیان داده نخواهد شد. فرم اینترنتی درخواست ویزا را باید به صورت پرینت‌شده به همراه مدارک دیگر، روز انجام مصاحبه ارائه دهید.
توجه : به دلیل بالا بودن تعداد متقاضیان، در ماه‌های تابستان (از می تا اکتبر) و هم‌چنین قبل از تعطیلات نوروز، ممکن است تعیین وقت سفارت ملاقات با بخش ویزای سفارت چند هفته طول بکشد. علاوه بر این بررسی مدارک و پاسخ‌گویی دست کم دو هفته زمان می‌برد. لازم است برای تعیین تاریخ سفرتان، به این زمان‌ها توجه داشته باشید.

آدرس سفارت جمهوری فدرال آلمان در تهران : خیابان فردوسی، شماره ٣٢٤– ٣٢٠
تلفن : ٣٩٩٩١٢٦٠ـ٠٢١
آدرس اینترنتی : www.teheran.diplo.de

اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری تکمیل فرم درخواست ویزای کشور مربوطه است. این فرم را می‌توانید از وب سایت سفارت آلمان دانلود یا با مراجعه‌ی حضوری از ساختمان اداری سفارت آلمان در تهران، دریافت کنید.
توجه : اگر خانوادگی سفر می‌کنید برای هر کدام از اعضاء باید فرم جداگانه‌ای پر کنید.
فرم تقاضای ویزای باید در دو نسخه تکمیل شود.

زورق کارگزار ویزای شنگن نیست؛ مطمئن‌ترین و کم‌هزینه‌ترین راه این است که مسافر شخصا برای ویزای شنگن اقدام کند.

مدارک مورد نیاز برای ویزای توریستی آلمان

مدارکی که باید علاوه بر فرم تکمیل‌شده در وقت ملاقات و انجام مصاحبه همراه داشته باشید، شامل موارد زیر است:
توجه : از همه‌ی مدارک باید یک کپی هم موجود باشد؛ اصل مدارک بعد از مطابقت به شما برگردانده می‌شود و کپی آن‌ها در پرونده‌ی شما در سفارت می‌ماند.
کلیه‌ی مدارک فارسی باید ترجمه‌ی رسمی انگلیسی شده باشند.

شناسنامه ایرانی

گذرنامه

اعتبار گذرنامه باید حتماً شش ماه بیشتر از تاریخ خاتمه‌ی اعتبار ویزای درخواستی باشد.
کپی را باید از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، تهیه کنید.

سه قطعه عکس رنگی
توجه : چنانچه اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی ویزا ذکر شده باشد، باید دو قطعه عکس رنگی از هر کدام از همراهان نیز در مدارک موجود باشد.
ویژگی‌های ضروری عکس مورد نظر: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام‌رخ در ابعاد ۴*۶ که کمتر از سه ماه پیش گرفته شده و کاملاً با ظاهر فعلی صاحب عکس همخوانی داشته باشد.
طبق مقررات شنگن، عکس شما بر روی برچسب ویزا چاپ خواهد شد.

آدرس محل کار و منزل به طور دقیق.

اسنادی مبنی بر وضعیت شغلی متقاضی:

· برای کارمندان بخش دولتی: ترجمه‌ی آخرین حکم کارگزینی
· برای کارمندان بخش خصوصی‌: گواهی اشتغال به کار
· برای صاحبان شرکت‌های خصوصی: ترجمه‌ی روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.
· برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها: کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی.
· برای مشاغل آزاد: ترجمه جواز کسب و یا کارت بازرگانی

مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی:

پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی و مهرشده به سفارت ارائه شود.

ترجمه‌ی یک سند مالکیت،

دو سری کپی از اصل مدارک فارسی

بیمه مسافرتی:

متقاضیان ویزا باید بیمه‌ی مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شنگن معتبر باشد. حداقل پوشش بیمه برای هر شخص مبلغ سی‌هزار یورو است. شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور آلمان داشته باشد.
بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد آلمان
در صورت لزوم، فاکتور پرداخت‌شده‌ی هتل در آلمان برای کل مدت اقامت

برای ارائه‌ی مدارک احتیاج به وقت ملاقات و انجام مصاحبه از بخش ویزای سفارت آلمان دارید که می‌توانید اینترنتی و یا به صورت حضوری برای دریافت وقت ملاقات اقدام کنید.

بررسی اولیه‌ی مدارک به منظور صدور ویزا دو هفته به طول می‌انجامد. ممکن است تا صدور قطعی و تکمیل مدارک چند هفته‌ای بیشتر نیز زمان احتیاج باشد ولی عموماً تا شش هفته بعد از تحویل مدارک به بخش کنسولی، مشخص شده است که شما واجد دریافت ویزا هستید یا خیر.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد دریافت ویزای شینگن تضمینی+دریافت ویزای توریستی+دریافت ویزای تحصیلی+اخذ ویزا از طریق کار+اخذ ویزا از طریق

سرمایه گذاری+اخذ ویزا از طریق ثبت شرکت+اخذ ویزا از طریق خرید ملک+ادامه تحصیل در کشورهای اروپایی و آمریکا با مشاورین مجرب ما در تماس باشید تا

بهترین و سریع ترین راههای دریافت ویزای شینگن و ویزاهای دیگر را به شما معرفی نمایند. ۰۹۱۲۹۳۴۳۶۶۷ – ۰۲۱۵۵۷۳۱۰۳۳

 

ویزای توریستی آلمان


ویزای شینگن تضمینی مجله راهنمای ویزا

دیدگاه کاربران

مطالب مرتبط


دیگر مطالب بخش

پرچم آمریکا

پرچم آمریکا

ادامه مطلب
هم اکنون می توانید عضو شبکه آریاناپارس در تلگرام شوید پرچم آمریکا پرچم آمریکا پرچم رسمی فدرال ایالات متحده آمریکا است. این ...
ویزای فرانسه | ویزای توریستی فرانسه

ویزای فرانسه | ویزای توریستی فرانسه

ادامه مطلب
ویزای فرانسه | ویزای توریستی فرانسه ویزای توریستی فرانسه به افرادی تعلق می‌گیرد که قصد سفر تفریحی به فرانسه یا دیدار با اعضای خانواده‌شان را دارند؛ مدت اعتبار ویزا سه ماه ...
ویزای مولتی کانادا | دریافت ویزای مالتیپل کانادا تضمینی

ویزای مولتی کانادا | دریافت ویزای مالتیپل کانادا تضمینی

ادامه مطلب
ویزای مولتی کانادا | دریافت ویزای مالتیپل کانادا تضمینی برای ویزای توریستی و مولتی کانادا به وبسایت مرجع نیازمندی تخصصی ویزا: ویزاکاران مراجعه و با خدمات دهندگان معتبر ویزای مولتی و مسافرتی ...
اخذ ویزا | سفر به کشورها بدون ویزا

اخذ ویزا | سفر به کشورها بدون ویزا

ادامه مطلب
اخذ ویزا | سفر به کشورها بدون ویزا افرادی که قصد سفر به کشورهای مختلف آسیایی , اورپایی , امریکایی , مدیترانه , آفریقایی و کشورهای سراسر جهان را دارند و ...
ویزای آلمان | ویزای توریستی آلمان

ویزای آلمان | ویزای توریستی آلمان

ادامه مطلب
ویزای توریستی آلمان|ویزای توریستی آلمان وکلای با تجربه موسسه های اخذ ویزا , عضو نیازمندی و مرجع تخصصی ویزا: وبسایت ویزاکاران می توانند شما را در راستای اخذ ویزای توریستی کشور آلمان ...
ویزای توریستی آلمان | معرفی ویزای توریستی آلمان

ویزای توریستی آلمان | معرفی ویزای توریستی آلمان

ادامه مطلب
ویزای توریستی آلمان | معرفی ویزای توریستی آلمان ویزای توریستی آلمان: افرادی که قصد سفر به آلمان را دارند میتوانند با مراجعه به نیازمندی تخصصی ویزا: ویزاکاران و شناخت خدمات دهندگان ...
ویزای توریستی و دریافت ویزای توریستی

ویزای توریستی و دریافت ویزای توریستی

ادامه مطلب
ویزای توریستی|دریافت ویزای توریستی ویزای توریستی: افرادی که قصد سفر به کشورهای مختلف جهان را دارند با مراجعه به بخش ویزای توریستی در وبسایت مرجع و نیازمندی تخصصی ویزاکاران با شناخت ...
ویزای تجاری | شرایط اخذ ویزای تجاری B-1

ویزای تجاری | شرایط اخذ ویزای تجاری B-1

ادامه مطلب
ویزای تجاری | شرایط اخذ ویزای تجاری B-1 ویزای تجاری: تجار و فعالان اقتصادی که قصد سفر کاری و تجارت به کشورهای مختلف را دارند میتوانند با مراجعه به نیازمندی تخصصی ...
ویزای کانادا | اقامت کانادا | تضمینی | فوری

ویزای کانادا | اقامت کانادا | تضمینی | فوری

ادامه مطلب
ویزای کانادا | اقامت کانادا | تضمینی , فوری آیا میخواهید درباره ویزا و اقامت در کانادا اطلاعات داشته باشید با کارشناسان ویزاکاران که آگهی های خود را در این نیازمندی تخصصی درج نموده ...

های گردی