ویزای امریکا | انواع ویزای آمریکا

موضوع: ویزای آمریکا تاریخ: ۱۲ خرداد ۱۳۹۵ 0 دیدگاه 1823 مشاهده

ویزای امریکا | انواع ویزای آمریکا

ویزای تضمینی ایالات متحده آمریکا تحصیلی و توریستی

مساحت آمریکا دو برابر اتحادیه اروپا میباشد و جمعیت آن بیش از ۳۰۰ میلیون نفر است. در سال گذشته به تنهایی ۱۰ میلیون نفر مهاجر جدید برای کار و زندگی به آمریکا مهاجرت کردند، آمریکا روابط نزدیکی با انگلستان،استرالیا،نیوزیلند و بقیه اعضای ناتو دارد و همچنین روابط تجاری نزدیکی با کانادا و مکزیک دارد، طبق سرشماری آمریکا در سال ۲۰۰۷ متوسط درآمد هر خانواده آمریکایی ۵۰،۲۳۳$ میباشد، به ازای هر ۱۰۰۰ نفر ساکن در آمریکا ۷۵۹ عدد خودرو وجود دارد که این میزان دو برابر اروپا است، دولت ایالتی و محلی بخش آموزش را اداره کرده وبچه ها از سن ۶ سالگی تا ۱۶-۱۸ سالگی به مدرسه میروند، سن امید به زندگی در آمریکا ۷۷٫۸ سال است که یک سال کمتر از اروپای غربی می باشد، مهاجرتهای اخیر از آسیا و آمریکای لاتین به تنوع فرهنگی در آمریکا اضافه شده است، آمریکاییها ۵ ساعت در روز تلویزیون تماشا میکنند که این میزان از همه جای دنیا بیشتر است.

انواع ویزای ایالات متحده آمریکا:

v     ویزای EB-5

ویزای EB-5 یک ویزای ایالات متحده است که از طریق قانون مهاجرت سال ۱۹۹۰ایجاد شده است. این ویزا روشی برای اتباع خارجی است که پول خود را در ایالات متحده سرمایه گذاری کنند تا گرین کارت (Green Card) دریافت کنند. برنامه ویزای EB-5 تا سال ۲۰۱۵تمدید شده است. اکثر سرمایه گذاران مهاجر (۹۰٪) ترجیح می دهند از طریق مراکز منطقه ای رسمی (officially designated regional centers) برای به دست آوردن گرین کارت دایم آمریکا(U.S. permanent green card) اقدام کنند زیرا روند بسیار ساده، ارزان‌تر و سریع‌تری را ارایه می دهد.

ویزای EB-5 به سرمایه گذاران مهاجر انعطاف‌پذیرترین راه نیل به اقامت دائمی قانونی در امریکا و در نهایت شهروندی را ارایه می‌کند. واجد شرایط بودن برای اخذ گرین کارت EB-5 سرمایه گذاری (EB-5 investor green card) اساسا به گذاشتن سرمایه مورد نیاز و اثبات منبع قانونی دستیابی به آن سرمایه بستگی دارد. اگر سرمایه گذاری در یک منطقه اشتغال هدفمند (Targeted Employment Area (TEA))، منطقه ای با نرخ بیکاری ۱٫۵برابر میانگین ملی، یا یک منطقه روستایی انجام گیرد میزان سرمایه گذاری مورد نیاز ۵۰۰،۰۰۰دلار است. در غیر این صورت مبلغ سرمایه گداری لازم ۱،۰۰۰،۰۰۰دلار است. هیچ محدودیتی از نظر سن، تحصیلات، تجربه تجاری، و یا تسلط به زبان (انگلیسی) وجود ندارد. سرمایه گذاران EB-5 می توانند بدون توجه به محل سرمایه گذاری در هر کجا که بخواهد زندگی و کار کنند.

اداره شهروندی و مهاجرت ایالات متحده ((USCIS)U.S. Citizenship and Immigration Services) برنامه ترجیحی پنجم مبتنی بر اشتغال (EB-5 investment visas) را اداره می‌کند. این برنامه ویزا برای اولین بار توسط دولت ایالات متحده در سال ۱۹۹۰، با استناد به بند ۲۰۳ (ب) (۵) قانون مهاجرت و ملیت (INA) ،۸ U.S.C. § ۱۱۵۳(b) (5) برای تشویق پروژه های توسعه اقتصادی و اشتغال زایی، ایجاد شد. قانون سال ۱۹۹۰از سرمایه گذار درخواست می کرد به ایجاد ۱۰شغل مستقیم و یا غیرمستقیم اقدام نماید. در ۶اکتبر۱۹۹۲، دولت ایالات متحده برنامه مرکز منطقه ای (Regional Center Program) را در چارچوب بخش ۶۱۰  قانون عمومی ۳۹۵-۱۰۲برای ترویج بیشتر مهاجرت و سرمایه گذاری از طریق برنامه EB-5 و مراکز منطقه ای را به اجرا درآورد. در حال حاضر برنامه مرکز منطقه ای (Regional Center Progr. سرمایه گذاران EB-5 می توانند از هر کشور خارج از ایالات متحده و یا افرادی با ویزای موقت و قانونی در داخل ایالات متحده باشند. در سال ۲۰۱۳ بیش از ۷۰ درصد از کل سرمایه گذاران EB-5 از کشور های چین ، خاورمیانه و آمریکای جنوبی بوده اندam) تا ۳۰سپتامبر ۲۰۱۵تمدید شده است.به منظور احراز شرایط برای دریافت ویزای EB-5 ، سرمایه گذار بایستی حداکثر مبلغ ۱٫۰۰۰٫۰۰۰ دلار ویا حداقل ۵۰۰٫۰۰۰ دلار در پروژه ای در منطقه اشتغال هدفمند (TEA) و در شرکتی با قابلیت ایجاد حداقل ۱۰ شغل تمام وقت برای ستیزن ها و افراد مقیم قانونی آمریکا سرمایه گذاری کند. اگر پروره بیزینسی .وجود و مشغول به کار است، بایستی ۱۰ شغل جدید علاوه بر شغل های موجود در پروژه فعلی ایجاد گردد.

 

v     ویزایB1

          تقاضا برای ویزای بازدید تجاری امریکا به خارجی ها امکان ورود موقت به آمریکا برای انجام موارد مختلف بیزینس را میدهد، اما امکان استخدام را برای آنها سلب می نماید. اطلاعات بیشتر در مورد کسب ویزای آمریکا را با تکمیل فرم ارزیابی ما بدست آورید. این ویزا به متقاضیان امکان می دهد که به صورت ماکزیمم ۶ماه در آمریکا حضور داشته باشند؛ هرچند که اعتبار این ویزا بین ۱ تا ۱۰ سال میتواند صادر شود که دارنده آن می تواند چندین بار به آمریکا سفر کند.در آمریکا، ویزای B1 یا ویزای بازدید تجاری امریکا منجر به دریافت کارت اقامت یا شهروندی آمریکا نمی شود. این ویزا به صورت خاص برای اقامت در مدت محدود برای بررسی شرایط افراد طراحی شده است.همسر و وابستگان او نمیتوانند از طریق این ویزا نفر اصلی را همراهی کنند.اما میتوانند با ویزای B2 اینکار را با اطمینان انجام دهند. در این حالت همسر و وابستگان دارنده ویزای B2 باید خود، واجد شرایط باشند و اجازه ورود را بدست آورند.

v     ویزای  B2

این نوع ویزا که به ویزای توریستی نیز معروف است، برای کسانی مناسب است که می خواهند در آمریکا گردش کنند ویا دوستان و بستگان خود را که در آمریکا سکونت دارند ملاقات کنند. افرادی که این ویزا را دارند می توانند حدوداً به مدت ۳ ماه یا بیشتر به صورت قانونی در آمریکا اقامت داشته باشند . بعضی از کشورها وجود دارند که اگر اقامت آنها را داشته باشید می توانید بدون گرفتن ویزا و برای هر مدتی که مایل بودید در آمریکا اقامت کنید.

v     ویزای۱ K

این ویزا که به ویزای نامزدی نیز معروف است، به این صورت است که یک شخص سیتیزن آمریکا می تواند نامزد خود را که قصد ازدواج قانونی با او را  دارد و مقیم آمریکا نیست ، به صورت قانونی وارد آمریکا کند و با او ازدواج نماید .لازم به ذکر است که مراسم عقد و ازدواج قانونی باید تا ۹۰ روز بعد از ورود به آمریکا انجام گیرد ، به محض اینکه خانم یا آقایی که با ویزای نامزدی وارد آمریکا شده است و در آمریکا ازدواج کرد ، باید به اداره مهاجرت ( INS ) محل سکونت خود برای انجام مصاحبه و اخذ گرین کارت مراجعه نماید.

v     ویزای  E

این ویزا که به ویزای سرمایه گذاری نیز معروف است مناسب برای کسانی است که می خواهند در آمریکا تجارت جدیدی را سرمایه گذاری کنند و یا تجارت کسانی را که در آمریکا فعالیت داشته اند را از آنها بخرند ومی توانند با داشتن ویزای ” E ” به این هدف نائل آیند وبه صورت قانونی در آمریکا اقامت داشته و به کار تجارتشان مشغول شوند ، مشروط بر اینکه آمریکا با کشوری که تُجّار اقامت آن را دارند عهد نامه یا قرارداد گذرگاهی ایی مانند سرمایه گذاری داشته باشد . اعتبار ویزای ” E ” تا زمانی که سرمایه گذاری و تجارت فعالیت دارد اعتبار خواهد داشت.

v     ویزای L1

شرایط اخذ این ویزا به این صورت است که یک کمپانی در کشور دیگری به جزء آمریکا وجود دارد و فعالیت می کند و حال می خواهد شعبه ایی از آن را در آمریکا نیز تاسیس کند و برای تاسیس آن نیاز دارد که شخصی برای انجام امور کمپانی در آمریکا اقامت کند ، این شخص با داشتن ویزای “L ” می تواند در آمریکا اقامت کند و شخصی که به این منظور انتخاب می شود باید در سه سال آخر ( قبل از تاسیس شعبه در آمریکا ) به مدت یکسال در کمپانی مورد نظر کار کرده باشد.

در حال حاضر به دلیل تقلب های زیادی که در اخذ این ویزا شده ، اداره مهاجرت در این مورد بسیار موشکافانه عمل کرده و آن را به شدت مورد بررسی و تحقیق قرار داده است.

v     ویزای F  یا M

این ویزاها که به ویزاهای تحصیلی و ,ویزای دانشجویی نیز معروف هستند ، مناسب برای اشخاصی است که می خواهند در آمریکا درس بخوانند و ادامه تحصیل دهند. شرایط اخذ آن به این ترتیب است که شخص متقاضی باید به صورت تمام وقت دریکی از مدارس یا دانشگاهایی که در آمریکا وجود دارد و مورد تایید اداره مهاجرتمی باشد به تحصیل مشغول شود و شهریه آن را بپردازد. ( اغلب مدارس عمومی و کالجها مورد تایید اداره مهاجرت می باشند(

اغلب دانشجویان و دانش آموزان در ابتدا اجازه کار ندارند ولی می توانند بعد از یک سال اجازه کار کردن نیم وقت و فقط برای ۲۰ ساعت در هفته را دریافت کنند.

v     ویزای H1

ویزای H1 ، عمومی ترین ویزای کار آمریکاست و مختص کسانیست که دارای تخصص حرفه ای خاص می باشند در صورتی که از طرف یک کارفرمای آمریکایی دعوت به کار شوند می توانند تقاضای ویزای کار نمایند. این ویزا به شما اجازه می دهد که به صورت قانونی در آمریکا مشغول به کار شوید . اگر شما شخصی تحصیل کرده، حرفه ایی و متخصص، پرستار و به طور خلاصه شخصی هستید که مهارت انجام کارهای خاصی را در که هرکسی قادر به انجام آن نمی باشد ، در آنصورت واجد شرایط اخذ ویزای کار می باشید و کارفرمای شما می تواند برای شما به جهت اینکه اجازه کارکردن به صورت قانونی نزد او را داشته باشید برایتان از اداره مهاجرت تقاضای اخذ این ویزا را بکند. در این نوع ویزا داشتن حداقل مدرک لیسانس تایید شده و کارفرمای واجد شرایط اداره مهاجرت امریکا از شرایط لازم می باشد. در مواردی که فرد متقاضی مدرک کارشناسی نداشته باشد داشتن سالها تجربه کاری در رشته خاص و توانایی اثبات این ادعا می تواند به متقاضی در خصوص اخذ این نوع ویزا کمک نماید. حداقل مدت زمان صدور این ویزا یک ساله می باشد و همسر و فرزندان زیر بیست و یک سال دارنده ویزای کار می توانند به عنوان همراه وارد آمریکا شوند ولی اجازه کار را نخواهند داشت. برای اخذ این نوع ویزای کار از کشور آمریکا همکاری با یک وکیل مهاجرت در اخذ این نوع ویزا کمک بسیاری به متقاضی خواهد نمود. در صورتی که کارفرمای امریکایی واجد شرایط لازم اداره مهاجرت را در خصوص درخواست گرین کارت برای نیروی کار خود را داشته باشد، متقاضی می تواند از طریق کارفرمای خود درخواست گرین کارت نماید و اجازه اقامت دائم در امریکا را کسب نماید.

از خصوصیات این ویزا این است که شما فقط اجازه کار کردن برای کارفرمایی را خواهید داشت که برایتان درخواست ویزای کار را کرده است و این ویزا قابل انتقال نیست ، یعنی شما نمی توانید با داشتن یک ویزای کار برای چندین کارفرما کار کنید و حتی اگر بخواهید در جای دیگری به صورت نیم وقت مشغول به کار شوید ، باید برای آن نیز یک  ویزای کار دیگری داشته باشید.

v     ویزاهای  O و P

این ویزاهای موقتی نیز برای افرادی در نظر گرفته شده اند که دارای مهارتهای فوق العاده و توانایهای خاص هستند مانند ورزشکاران و هنرمندان.

v     ویزای   J

این ویزا مناسب برای کارآموزان و بازدید کنندگانی است که به مبادله جوانب فرهنگی اشتغال دارند.

v     ویزای R

که به پناهندگی مذهبی نیز معروف است، برای کسانی مناسب  است که مذهب آنها از نظر کشوری که اقامت آن را دارند مورد قبول نمیباشد و این اشخاص در کشورشان احساس امنیت ندارند ، لذا با ویزای “R” می توانند به آمریکا پناهنده شوند.

عکس نمونه ویزاهای آمریکا

 

 

 

 

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد دریافت ویزای آمریکا+دریافت ویزای شینگن تضمینی+دریافت ویزای توریستی+دریافت ویزای تحصیلی+اخذ ویزا از طریق کار+اخذ ویزا از طریق سرمایه گذاری+اخذ ویزا از طریق ثبت شرکت+اخذ ویزا از طریق خرید ملک+ادامه تحصیل در کشورهای اروپایی و آمریکا با مشاورین مجرب ما در تماس باشید تا بهترین و سریع ترین راههای دریافت ویزای شینگن و ویزاهای دیگر را به شما معرفی نمایند. ۰۹۱۲۹۳۴۳۶۶۷ – ۰۲۱۵۵۷۳۱۰۳۳

 

 منبع: ویزا.آی آر


ویزای شینگن تضمینی مجله راهنمای ویزا

دیدگاه کاربران

مطالب مرتبط


دیگر مطالب بخش

های گردی