ویزای تجاری | شرایط اخذ ویزای تجاری B-1

موضوع: ویزای توریستی تاریخ: ۱۶ خرداد ۱۳۹۵ 0 دیدگاه 619 مشاهده

ویزای تجاری | شرایط اخذ ویزای تجاری B-1

ویزای تجاری: تجار و فعالان اقتصادی که قصد سفر کاری و تجارت به کشورهای مختلف را دارند میتوانند با مراجعه به نیازمندی تخصصی ویزا: ویزاکاران خدمات دهندگان معتبر ویزای تجاری را شناخته و نسبت به اخذ ویزای تجاری خود برای کشور مورد نظر اقدام نمایند.

اگر شما قصد شرکت در فعالیتهای تجاری با ماهیت بازرگانی یا حرفه ای در ایالات متحده را دارید، ممکن است واجد شرایط دریافت ویزای B-1 باشید که شامل (ولی نه محدود به) موارد زیر می شود:

  • مشاوره با همکاران تجاری
  • سفر برای یک قرارداد علمی، آموزشی، حرفه ای یا تجاری و یا کنفرانس در تاریخ های مشخص
  • حل و فصل کارهای مربوط به یک دارایی یا املاک
  • مذاکره درباره یک قرارداد
  • مشارکت در آموزش کوتاه مدت
  • حمل و نقل و ترانزیت از طریق ایالات متحده: افراد خاص می‌توانند از طریق ویزای B-1 در ایالات متحده حمل و نقل انجام دهند
  • مسافرت بدون بلیط: خدمه هوایی خاص ممکن است با ویزای B-1 به عنوان خدمه ی بدون بلیط وارد ایالات متحده شوند.

معیارهای واجد شرایط بودن

شما برای اینکه واجد شرایط اخذ ویزای B-1 باشید باید موارد زیر را مشخص نمایید:

  • هدف شما از سفر ورود به ایالات متحده برای فعالیت تجاری با ماهیت قانونی است
  • برنامه ریزی کرده‌اید که برای مدت زمان محدود و مشخصی بمانید
  • بودجه‌ لازم برای پوشش هزینه‌های سفر و اقامت در ایالات متحده را دارید
  • شما باید جایی خارج از ایالات متحده اقامت داشته باشید که به هیچ وجه قصد ترک آن را نکنید، و همچنین دارای سایر روابطی باشید که بازگشت شما را به کشور خودتان پس از پایان بازدید تضمین خواهند کرد.

روند پذیرش

برای کسب اطلاعات در مورد درخواست ویزای B-1، لینک ” وزارت امور خارجه ” را ملاحظه کنید.

بیگانگان کشورهای خاص که در جستجوی ویزای B-1 هستند ممکن است بتوانند بدون نیاز به ویزا به ایالات متحده وارد شوند. برای اطلاعات در مورد معافیت از نیاز به روادید، صفحه “حفاظت گمرک و مرزها” را مشاهده کنید.

اگر در ایالات متحده یا وضعیت غیر مهاجرتی معتبر دیگر هستید، ممکن است واجد شرایط تغییر به وضعیت B-1 باشید. برای تغییر به وضعیت B-1، باید فرم I-539 ، درخواست تمدید/تغییر وضعیت غیر مهاجرتی را پرونده کنید. برای اطلاعات بیشتر، صفحه‌” تغییر وضعیت غیرمهاجرتی من” را ملاحظه کنید.

اگر شما قصد شرکت در فعالیتهای تجاری با ماهیت بازرگانی یا حرفه ای در ایالات متحده را دارید، ممکن است واجد شرایط دریافت ویزای B-1باشید که شامل (ولی نه محدود به) موارد زیر می شود:

  • مشاوره با همکاران تجاری
  • سفر برای یک قرارداد علمی، آموزشی، حرفه ای یا تجاری و یا کنفرانس در تاریخ های مشخص
  • حل و فصل کارهای مربوط به یک دارایی یا املاک
  • مذاکره درباره یک قرارداد
  • مشارکت در آموزش کوتاه مدت
  • حمل و نقل و ترانزیت از طریق ایالات متحده: افراد خاص می‌توانند از طریق ویزای B-1 در ایالات متحده حمل و نقل انجام دهند
  • مسافرت بدون بلیط: خدمه هوایی خاص ممکن است با ویزای B-1 به عنوان خدمه ی بدون بلیط وارد ایالات متحده شوند.

معیارهای واجد شرایط بودن

شما برای اینکه واجد شرایط اخذ ویزای B-1 باشید باید موارد زیر را مشخص نمایید:

  • هدف شما از سفر ورود به ایالات متحده برای فعالیت تجاری با ماهیت قانونی است
  • برنامه ریزی کرده‌اید که برای مدت زمان محدود و مشخصی بمانید
  • بودجه‌ لازم برای پوشش هزینه‌های سفر و اقامت در ایالات متحده را دارید
  • شما باید جایی خارج از ایالات متحده اقامت داشته باشید که به هیچ وجه قصد ترک آن را نکنید، و همچنین دارای سایر روابطی باشید که بازگشت شما را به کشور خودتان پس از پایان بازدید تضمین خواهند کرد.

مدت اقامت / تمدید اقامت

مدت اولیه اقامت

تمدید اقامت

۱ الی ۶ ماه؛ حداکثر مدت ۶ ماه است تا ۶ ماه؛ حداکثر کل مدت زمان اجازه داده شده در وضعیت B-1 در هر سفر، عموما یک سال است.

خانواده دارندگان ویزای B-1

همسر و فرزندان شما واجد شرایط دریافت یک ویزای مرتبط نیستند. هرکدام از وابستگان شما که همراه شما بوده و یا به شما خواهد پیوست، باید جداگانه برای ویزای B-2درخواست کرده و از مقررات مربوط به آن ویزا پیروی کند.

برخی فعالیت‌های ویزای B-1 که نیاز به سند مجوز اشتغال دارد

انواع زیر از بازدیدکنندگان تجاری B-1 نیاز به مجوز اشتغال دارند:

  • کارمندان شخصی و یا داخلی که همراه کارفرما بوده و یا به دنبال این هستند که به کارفرمایی بپیوندند که به دنبال مجوز ورود به ایالات متحده در طبقه بندی‌های غیرمهاجرتیB، E، F، H، I، J، L یا TNبوده، یا در حال حاضر مشمول یکی از این طبقه بندی‌ها می‌شود
  • کارمند داخلی یک شهروند ایالات متحده که همراه یا به دنبال پیوستن به کارفرمای خود می‌باشد،که وی شهروند ایالات متحده بوده و دارای یک خانه دائمی است یا در یک کشور خارجی مستقر است و موقتا از ایالات متحده بازدید می‌کند
  • کارمند یک شرکت هواپیمایی خارجی که مشغول به فعالیت در امور مربوط به حمل و نقل بین‌المللی کالا و مسافر است و کارمند تحت قرارداد تجاری و غیرمهاجر شرکت هواپیمایی محسوب می‌شود (E-1) و مشمول طبقه بندی فوق نمی‌شود زیرا ملیت وی با ملیت شرکت هوایی یکی نبوده و یا هیچ قرارداد معتبر تجاری و هوانوردی بین ایالات متحده و کشور شرکت هوایی وجود ندارد.

توجه: تمامی متقاضیان ویزای B-1 یا پذیرش به عنوان بازدیدکننده تجاری B-1، به عنوان کارمند شخصی یا داخلی که در بالا توضیح داده شد باید موارد زیر را به اثبات برسانند:

  • شما باید مقیم یک کشورخارجی باشیدکه به هیچوجه قصدترک (رها) کردن آن رانداشته باشید
  • شمابایدحداقل یک سال تجربه به عنوان یک کارمندشخصی یاداخلی راداشته باشید
  • شمابایدخارج ازکشورتوسط کارفرمای خودب رای حداقل یکسال قبل ازپذیرش کارفرمابه ایالات متحده استخدام شده باشیدیااگربراین مدت کمترازیکسال درخارج توسط کارفرمااستخدام شده اید،کارفرمابایدنشان دهدکه درحالیکه خارج ازکشور،به طورمنظم یک کارمندداخلی درهمان ظرفیت که برای استخدام شماقصدداشته استخدام کرده است.

قبل از اینکه احتمالا شروع به اشتغال و فعالیت در هریک از سه فعالیت بالا کنید، نیاز به بایگانی فرم I-765 ، درخواست مجوز اشتغال خواهید داشت. برای اطلاعات بیشتر در خصوص کامل کردن فرم I-765 ، صفحه‌ی “ مجوز کار” را مشاهده کنید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد دریافت ویزای شینگن تضمینی+دریافت ویزای توریستی+دریافت ویزای تحصیلی+اخذ ویزا از طریق کار+اخذ ویزا از طریق

سرمایه گذاری+اخذ ویزا از طریق ثبت شرکت+اخذ ویزای تجاری+اخذ ویزای کاری و شغلی+اخذ ویزا از طریق خرید ملک+ادامه تحصیل در کشورهای اروپایی و

آمریکا با مشاورین مجرب ما در تماس باشید تابهترین و سریع ترین راههای دریافت ویزای شینگن و ویزاهای دیگر را به شما معرفی نمایند. ۰۹۱۲۹۳۴۳۶۶۷ – ۰۲۱۵۵۷۳۱۰۳۳

 

B-1 بازدیدکننده موقت تجاری


ویزای شینگن تضمینی مجله راهنمای ویزا

دیدگاه کاربران

مطالب مرتبط


دیگر مطالب بخش

پرچم آمریکا

پرچم آمریکا

ادامه مطلب
هم اکنون می توانید عضو شبکه آریاناپارس در تلگرام شوید پرچم آمریکا پرچم آمریکا پرچم رسمی فدرال ایالات متحده آمریکا است. این ...
ویزای فرانسه | ویزای توریستی فرانسه

ویزای فرانسه | ویزای توریستی فرانسه

ادامه مطلب
ویزای فرانسه | ویزای توریستی فرانسه ویزای توریستی فرانسه به افرادی تعلق می‌گیرد که قصد سفر تفریحی به فرانسه یا دیدار با اعضای خانواده‌شان را دارند؛ مدت اعتبار ویزا سه ماه ...
ویزای مولتی کانادا | دریافت ویزای مالتیپل کانادا تضمینی

ویزای مولتی کانادا | دریافت ویزای مالتیپل کانادا تضمینی

ادامه مطلب
ویزای مولتی کانادا | دریافت ویزای مالتیپل کانادا تضمینی برای ویزای توریستی و مولتی کانادا به وبسایت مرجع نیازمندی تخصصی ویزا: ویزاکاران مراجعه و با خدمات دهندگان معتبر ویزای مولتی و مسافرتی ...
اخذ ویزا | سفر به کشورها بدون ویزا

اخذ ویزا | سفر به کشورها بدون ویزا

ادامه مطلب
اخذ ویزا | سفر به کشورها بدون ویزا افرادی که قصد سفر به کشورهای مختلف آسیایی , اورپایی , امریکایی , مدیترانه , آفریقایی و کشورهای سراسر جهان را دارند و ...
ویزای آلمان | ویزای توریستی آلمان

ویزای آلمان | ویزای توریستی آلمان

ادامه مطلب
ویزای توریستی آلمان|ویزای توریستی آلمان وکلای با تجربه موسسه های اخذ ویزا , عضو نیازمندی و مرجع تخصصی ویزا: وبسایت ویزاکاران می توانند شما را در راستای اخذ ویزای توریستی کشور آلمان ...
ویزای توریستی آلمان | معرفی ویزای توریستی آلمان

ویزای توریستی آلمان | معرفی ویزای توریستی آلمان

ادامه مطلب
ویزای توریستی آلمان | معرفی ویزای توریستی آلمان ویزای توریستی آلمان: افرادی که قصد سفر به آلمان را دارند میتوانند با مراجعه به نیازمندی تخصصی ویزا: ویزاکاران و شناخت خدمات دهندگان ...
ویزای آلمان | دریافت ویزای توریستی آلمان

ویزای آلمان | دریافت ویزای توریستی آلمان

ادامه مطلب
ویزای آلمان | دریافت ویزای توریستی آلمان ویزای توریستی آلمان به افرادی تعلق می‌گیرد که قصد بازدید از این کشور را دارند و برای مدت معینی درآلمان اقامت خواهند داشت. برای تقاضای ...
ویزای توریستی و دریافت ویزای توریستی

ویزای توریستی و دریافت ویزای توریستی

ادامه مطلب
ویزای توریستی|دریافت ویزای توریستی ویزای توریستی: افرادی که قصد سفر به کشورهای مختلف جهان را دارند با مراجعه به بخش ویزای توریستی در وبسایت مرجع و نیازمندی تخصصی ویزاکاران با شناخت ...
ویزای کانادا | اقامت کانادا | تضمینی | فوری

ویزای کانادا | اقامت کانادا | تضمینی | فوری

ادامه مطلب
ویزای کانادا | اقامت کانادا | تضمینی , فوری آیا میخواهید درباره ویزا و اقامت در کانادا اطلاعات داشته باشید با کارشناسان ویزاکاران که آگهی های خود را در این نیازمندی تخصصی درج نموده ...

های گردی