ویزای توریستی آلمان | معرفی ویزای توریستی آلمان

موضوع: ویزای توریستی تاریخ: ۱۸ خرداد ۱۳۹۵ 0 دیدگاه 1020 مشاهده

ویزای توریستی آلمان | معرفی ویزای توریستی آلمان

ویزای توریستی آلمان: افرادی که قصد سفر به آلمان را دارند میتوانند با مراجعه به نیازمندی تخصصی ویزا: ویزاکاران و شناخت خدمات دهندگان معتبر اخذ ویزای توریستی آلمان یا روادید آلمان نسبت به دریافت ویزای این کشور اقدام نمایند. توجه داشته باشید سعی ویزاکاران بر این بوده تا معتبرترین فعالان ویزای توریستی را در این مرجع جمع آوری نمایند تا ویزای توریستی را برای شما مسافران گرامی به صورت تضمینی و فوری اخذ نمایند.

 

در این مقاله قصد داریم تا ویزای توریستی آلمان را برای شما معرفی کنیم. این ویزا متعل به افرادی است که قصد سفری گردشگری و یا بازدید را از این کشور داشته باشند که لازمه حضور به مدت معینی در این کشور است. عموما این ویزا سه ماهه صادر می شود و فرد اجازه حضور به مدت طولانی تری در خاک این کشور را ندارد. درخواست روادید آلمان تنها با حضور فرد متقاضی و انجام مصاحبه با آن صورت می پذیرد. شما می توانید با مراجعه به وب سایت سفارت جمهوری فدرال آلمان در تهران، فرم تقاضای روادید را  دریافت نمایید. برای گرفتن وقت مصاحبه به صورت تلفی اقدام ننمایید زیرا این کار امکان پذیر نمی باشد. تمامی مدارک خود را به همراه فرم درخواست و اخذ ویزای آلمان را باید در روز مصاحبه همراه داشته باشید.

به این نکته توجه نمایید که در ماه های تابستان از می تا اکتبر و قبل از تعطیلات پایان و ابتدای سال ممکن است بخاطر وجود متقاضی زیاد تعیین وقت مصاحبه به تاخیر بیانجامد. در حالی که بررسی مدارک و کار های لازم دیگر نیز حداقل دو هفته زمان نیاز دارد. پس برای این که تداخلی در تاریخ سفرتان پیش نیاید از قبل مراحل کار خود را برنامه ریزی کنید.

آدرس سفارت جمهوری فدرال آلمان در تهران : خیابان فردوسی، شماره ٣٢٤– ٣٢٠

تلفن : ٣٩٩٩١٢٦٠ـ٠٢١

تکمیل فرم درخواست روادید، اولین مرحله برای به دست آوردن روادید کشور مربوطه است. از طریق وبسایت سفارت هر کشور و یا مراجعه حضوری به سفارت این فرم قابل دسترسی می باشد. در صورتی که سفری خانوادگی در پیش رو دارید برای هر یک از اعضای خانواده فرمی جداگانه پر کنید و به این نکته توجه کنید که این فرم باید در دو نسخه کامل شود. مطمئن ترین راه برای به دست آوردن ویزای شنگن این است که خود شخص اقدام به این کار نماید.

مدارک مورد نیاز

مدارکی که به غیر از فرم درخواست روادید باید همراه داشته باشید به صورت زیر است:

قبل از نام بردن از مدارک بهتر است به این مورد توجه داشته باشید که باید از تمامی مدارک یک نسخه کپی تهیه نمایید. بعد از تطابق اصل مدارک با کپی آنها مدارک اصلی به شما بازگردانده می شود.  مدارک فارسی تان نیز باید به صورت رسمی به انگلیسی ترجمه شده باشند.

شناسنامه ایرانی

گذر نامه

گذر نامه ی شما باید حتما اعتباری بیشتر از ۶ ماه از تاریخ پایانی اعتبار ویزای درخواستی باشد. برای تهیه کپی از صفحاتی که مهر ویزا در آن خورده است و صفحات اول تا پنجم تهیه نمایید.

سه قطعه عکس رنگی

اگر نام همراهان در پاسپورت درخواست کننده ی ویزا درج شده باشد، وجود دو قطعه عکس رنگی از هر یک از آن ها در مدارک لازم می باشد.

عکس ها همگی باید این شرایط را داشته باشند: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام‌رخ در ابعاد ۴*۶، کمتر از سه ماه پیش گرفته شده و کاملاً با ظاهر فعلی صاحب عکس همخوانی داشته باشد.

طبق مقررات شنگن، عکس شما بر روی برچسب ویزا چاپ خواهد شد.

دعوت نامه

دعوت نامه ای باید از طریق فردی که شما را می شناسد و مقیم آلمان باشد برای شما ارسال شود. در صورت نداشتن دعوت نامه برگه ای که تاکید می کند شما برای تمام مدت اقامت در آلمان هتل رزرو کرده اید یا سند مالکیت، قبض مالیات ملکی و یا قبض عوارض سکونت که نشان از این باشد که شما در آلمان صاحب مسکن هستید.

اجازه کتبی و رسمی والدین یا قیم قانونی

مختص کودکانی که تنها یا به همراه شخص ثالثی سفر می کنند.

اسناد رسمی شغلی و منابع مالی

دقت نمایید که قصد سفر و مدت آن باید با سطح امکانات مالی تناسب داشته باشد. این معیار بر اساس حداقل حقوق روزانه ضرب در تعداد روز های اقامت محاسبه می شود.

– برای صاحبان صنوف، تجار، صاحبان صنایع: سند قانونی ثبت مؤسسه، صورت‌حساب بانكی (مشروح عملیات بانكی ماه آخر) یا دفترچه حساب پس‌انداز با تاریخ گشایش حساب

– برای حقوق‌بگیران : گواهی اشتغال به كار (تاریخ دقیق شروع به كار و مدت مرخصی)‌، فیش حقوق ماه قبل و صورت‌حساب بانكی (مشروح عملیات بانكی ماه آخر) یا دفترچه حساب پس‌انداز با تاریخ گشایش حساب

– برای کارکنان مستقل و مشاغل آزاد : کارت صنفی، ‌صورت‌حساب بانكی (مشروح عملیات ماه آخر) یا دفترچه حساب پس‌انداز با تاریخ گشایش حساب

– برای اشخاص تحت تكفل ( زنان خانه‌دار یا فرزندان): گواهی کار، صورت‌حساب بانكی (مشروح عملیات بانكی ماه آخر) یا دفترچه حساب پس‌انداز متكفل (شوهر، پدر) با تاریخ گشایش حساب

دقت فرمایید پرینت حساب بانکی باید بر روی سربرگ امگلیسی و مهر شده به سفارت مربوطه ارائه شود.

گواهی اشتغال به تحصیل

مختص دانش آموزان دبستانی ، دبیرستانی و دانشجویان.

بیمه مسافرتی

بیمه مسافرت فردی یا جمعی برای متقاضیان روادید الزامی است. این بیمه موارد زیر را تحت پوشش خود قرار می دهد: هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری.

این بیمه همچنین باید تا پایان اقامت شما در تمام کشور های منطقه شنگن معتبر باشد. شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور آلمان داشته باشد.حداقل پوشش بیمه برای هر شخص مبلغ سی‌هزار یورو می‌باشد.

بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد آلمان

 

فاکتور پرداخت‌شده‌ی هتل برای کل مدت اقامت در صورت لزوم

برای اینکه مدارک خود را تحویل دهید نیاز به وقت ملاقات و انجام ملاقات حضوری دارید و برای اینکار لازم است همراه با اصل گذرنامه به صورت حضوری برای مشخص کردن وقت ملاقات افدام نمایید.

صدور روادید به همراه بررسی اولیه مدت زمان دو هفته به طول می انجامد. حتی این زمان ممکن است تا صدور قطعی و کامل شدن مدارک افزایش یابد. اما در اکثر موارد حداکثر تا ۶ هفته بعد از تحویل مدارک به بخش کنسولی، تکیف شما را مشخص می کنند که آیا برای شما روادید صادر خواهند کرد و یا شما باید از این سفر صرف نظر کنید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد دریافت ویزای شینگن تضمینی+دریافت ویزای توریستی+دریافت ویزای تحصیلی+اخذ ویزا از طریق کار+اخذ ویزا از طریق سرمایه گذاری+اخذ ویزا از طریق ثبت شرکت+اخذ ویزا از طریق خرید ملک+ادامه تحصیل در کشورهای اروپایی و آمریکا با مشاورین مجرب ما در تماس باشید تا بهترین و سریع ترین راههای دریافت ویزای شینگن و ویزاهای دیگر را به شما معرفی نمایند. ۰۹۱۲۹۳۴۳۶۶۷ – ۰۲۱۵۵۷۳۱۰۳۳

 

ویزای توریستی آلمان


ویزای شینگن تضمینی مجله راهنمای ویزا

دیدگاه کاربران

مطالب مرتبط


دیگر مطالب بخش

پرچم آمریکا

پرچم آمریکا

ادامه مطلب
هم اکنون می توانید عضو شبکه آریاناپارس در تلگرام شوید پرچم آمریکا پرچم آمریکا پرچم رسمی فدرال ایالات متحده آمریکا است. این ...
ویزای فرانسه | ویزای توریستی فرانسه

ویزای فرانسه | ویزای توریستی فرانسه

ادامه مطلب
ویزای فرانسه | ویزای توریستی فرانسه ویزای توریستی فرانسه به افرادی تعلق می‌گیرد که قصد سفر تفریحی به فرانسه یا دیدار با اعضای خانواده‌شان را دارند؛ مدت اعتبار ویزا سه ماه ...
ویزای مولتی کانادا | دریافت ویزای مالتیپل کانادا تضمینی

ویزای مولتی کانادا | دریافت ویزای مالتیپل کانادا تضمینی

ادامه مطلب
ویزای مولتی کانادا | دریافت ویزای مالتیپل کانادا تضمینی برای ویزای توریستی و مولتی کانادا به وبسایت مرجع نیازمندی تخصصی ویزا: ویزاکاران مراجعه و با خدمات دهندگان معتبر ویزای مولتی و مسافرتی ...
اخذ ویزا | سفر به کشورها بدون ویزا

اخذ ویزا | سفر به کشورها بدون ویزا

ادامه مطلب
اخذ ویزا | سفر به کشورها بدون ویزا افرادی که قصد سفر به کشورهای مختلف آسیایی , اورپایی , امریکایی , مدیترانه , آفریقایی و کشورهای سراسر جهان را دارند و ...
ویزای آلمان | ویزای توریستی آلمان

ویزای آلمان | ویزای توریستی آلمان

ادامه مطلب
ویزای توریستی آلمان|ویزای توریستی آلمان وکلای با تجربه موسسه های اخذ ویزا , عضو نیازمندی و مرجع تخصصی ویزا: وبسایت ویزاکاران می توانند شما را در راستای اخذ ویزای توریستی کشور آلمان ...
ویزای آلمان | دریافت ویزای توریستی آلمان

ویزای آلمان | دریافت ویزای توریستی آلمان

ادامه مطلب
ویزای آلمان | دریافت ویزای توریستی آلمان ویزای توریستی آلمان به افرادی تعلق می‌گیرد که قصد بازدید از این کشور را دارند و برای مدت معینی درآلمان اقامت خواهند داشت. برای تقاضای ...
ویزای توریستی و دریافت ویزای توریستی

ویزای توریستی و دریافت ویزای توریستی

ادامه مطلب
ویزای توریستی|دریافت ویزای توریستی ویزای توریستی: افرادی که قصد سفر به کشورهای مختلف جهان را دارند با مراجعه به بخش ویزای توریستی در وبسایت مرجع و نیازمندی تخصصی ویزاکاران با شناخت ...
ویزای تجاری | شرایط اخذ ویزای تجاری B-1

ویزای تجاری | شرایط اخذ ویزای تجاری B-1

ادامه مطلب
ویزای تجاری | شرایط اخذ ویزای تجاری B-1 ویزای تجاری: تجار و فعالان اقتصادی که قصد سفر کاری و تجارت به کشورهای مختلف را دارند میتوانند با مراجعه به نیازمندی تخصصی ...
ویزای کانادا | اقامت کانادا | تضمینی | فوری

ویزای کانادا | اقامت کانادا | تضمینی | فوری

ادامه مطلب
ویزای کانادا | اقامت کانادا | تضمینی , فوری آیا میخواهید درباره ویزا و اقامت در کانادا اطلاعات داشته باشید با کارشناسان ویزاکاران که آگهی های خود را در این نیازمندی تخصصی درج نموده ...

های گردی