ویزای فرانسه | ویزای توریستی فرانسه

موضوع: ویزای توریستی تاریخ: ۱۱ تیر ۱۳۹۵ 0 دیدگاه 1098 مشاهده

ویزای فرانسه | ویزای توریستی فرانسه

ویزای توریستی فرانسه به افرادی تعلق می‌گیرد که قصد سفر تفریحی به فرانسه یا دیدار با اعضای خانواده‌شان را دارند؛ مدت اعتبار ویزا سه ماه است و متقاضی باید زودتر از تمام شدن نود روز اقامت مجاز در فرانسه، خاک این کشور را ترک کند.
برای ویزای توریستی فرانسه، حضور متقاضی الزامی است و مصاحبه انجام می‌گیرد. درخواست وقت ملاقات برای مصاحبه از طریق وب‌سایت سفارت انجام می‌گیرد و متقاضی باید بعد از ثبت درخواست خود، نسخه‌ی چاپ‌شده‌ی صفحه‌ی موردنظر را به همراه سایر مدارک در روز ملاقات به همراه داشته باشد.

افرادی که قصد دریافت ویزای فرانسه یا ویزای شینگن فرانسه دارند میتوانند با مراجعه به وبسایت ویزاکاران: مرجع خدمات دهندگان ویزا , فعالان این عرصه را شناخته و برای اخذ ویزای فرانسه اقدام نمایند.

آدرس سفارت فرانسه در تهران: خیابان نوفل‌لوشاتو، شماره ۶۶-۶۴
تلفن : ۶۴۰۹۴۰۰۰۔۰۲۱
آدرس اینترنتی : www.ambafrance-ir.org
ساعت کاری سفارت فرانسه: یکشنبه تا پنج‌شنبه، ۱۶-۹

اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری، پر کردن فرم تقاضای ویزا است. این فرم را می‌توان از بخش ویزای سفارت فرانسه یا از طریق سایت سفارت تهیه کرد.
توجه : اگر خانوادگی سفر می‌کنید، برای هر کدام از اعضا باید فرم جداگانه‌ای پر شود.

های برگ کارگزار ویزای شنگن نیست؛ مطمئن‌ترین و کم‌هزینه‌ترین راه این است که مسافر شخصا برای ویزای شنگن اقدام کند.

 

مدارک مورد نیاز برای ویزای فرانسه

مدارکی که باید در اولین وقت ملاقات سفارت فرانسه، علاوه بر فرم، به همراه داشته باشید، شامل موارد زیر است:
توجه: از کلیه‌ی مدارک باید یک فتوکپی هم داشته باشید. اصل مدارک به شما بازگردانده می‌شود و کپی آن‌ها برای بررسی نزد بخش ویزای سفارت فرانسه می‌ماند.

 

  • شناسنامه ایرانی
  • گذرنامه

توجه : اعتبار پاسپورت باید حداقل دو ماه بیشتر از تاریخ خاتمه‌ی اعتبار ویزای درخواستی باشد.
کپی را تنها از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، تهیه کنید.

 

  • دو قطعه عکس رنگی

توجه : چنانچه اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی ویزا ذکر شده باشد، برای هر کدام از همراهان باید دو قطعه عکس رنگی در مدارک موجود باشد.
ویژگی‌های ضروری عکس برای ویزا: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام‌رخ، در ابعاد ۴*۳ که کمتر از سه‌ماه پیش گرفته شده و کاملا با ظاهر فعلی صاحب عکس همخوانی داشته باشد.
طبق مقررات شنگن، عکس شما بر روی برچسب ویزا چاپ خواهد شد.

 

  • آدرس محل کار و منزل به طور دقیق.
  • اسنادی مبنی بر وضعیت شغلی متقاضی:

– برای کارمندان بخش دولتی: ترجمه‌ی آخرین حکم کارگزینی
– برای کارمندان بخش خصوصی‌: گواهی اشتغال به کار
– برای صاحبان شرکت‌های خصوصی: ترجمه‌ی روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.
– برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها: کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی.
– برای مشاغل آزاد: ترجمه جواز کسب و یا کارت بازرگانی

 

  • ۱٫ مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی:
  • ۲٫ پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی و مهرشده به سفارت فرانسه ارائه شود.
  • ۳٫ ترجمه‌ی یک سند مالکیت، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی
  • ۴٫ بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد فرانسه
  • ۵٫ رزرو هتل در فرانسه برای کل مدت اقامت
  • ۶٫ بیمه مسافرتی

 

متقاضیان ویزا باید بیمه‌ مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شنگن معتبر باشد. حداقل پوشش بیمه برای هر شخص مبلغ سی‌هزار یورو می‌باشد. شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور فرانسه داشته باشد؛ در ضمن شخص دعوت‌کننده در فرانسه نیز می‌تواند بیمه‌ی مسافری را با یک شرکت بیمه در فرانسه انجام دهد.

برای افرادی که فرزند یا همسر فرزند آن‌ها ملیت فرانسوی دارد، دو فرم که دریافت آن‌ها از بخش ویزای سفارت فرانسه یا از روی سایت امکان‌پذیر است.

 

زمان و هزینه صدور ویزای فرانسه

بررسی اولیه‌ مدارک به منظور صدور ویزا دو هفته طول خواهد کشید. ممکن است تا صدور قطعی و تکمیل مدارک، چند هفته‌ای بیشتر نیز زمان احتیاج باشد ولی عموما تا شش هفته بعد از تحویل مدارک به بخش کنسولی، مشخص می‌شود که شما واجد دریافت ویزای فرانسه هستید یا خیر. قیمت ویزای فرانسه، حدود ۶۰ یورو است که زمان ارائه‌ مدارک از متقاضی دریافت می‌شود.

 

*برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ویزای شینگن تضمینی+دریافت ویزای توریستی+دریافت ویزای تحصیلی+اخذ ویزا از طریق کار در +اخذ ویزای از طریق سرمایه گذاری در +اخذ ویزا از طریق ثبت شرکت در +اخذ ویزا از طریق خرید ملک در +ادامه تحصیل در کشورهای اروپایی و ویزای آمریکا با مشاورین مجرب ما در تماس باشید تا بهترین و سریع ترین راههای دریافت ویزای شینگن و اخذ ویزاهای دیگر را با توجه به بانک اطلاعاتی جامع .از خدمات دهندگان ویزا در ,های برگ را به شما مشاوره دهند۰۹۱۲۹۳۴۳۶۶۷ – ۰۲۱۵۵۷۳۱۰۳۳*

 

ویزای توریستی فرانسه


ویزای شینگن تضمینی مجله راهنمای ویزا

دیدگاه کاربران

مطالب مرتبط


دیگر مطالب بخش

پرچم آمریکا

پرچم آمریکا

ادامه مطلب
هم اکنون می توانید عضو شبکه آریاناپارس در تلگرام شوید پرچم آمریکا پرچم آمریکا پرچم رسمی فدرال ایالات متحده آمریکا است. این ...
ویزای مولتی کانادا | دریافت ویزای مالتیپل کانادا تضمینی

ویزای مولتی کانادا | دریافت ویزای مالتیپل کانادا تضمینی

ادامه مطلب
ویزای مولتی کانادا | دریافت ویزای مالتیپل کانادا تضمینی برای ویزای توریستی و مولتی کانادا به وبسایت مرجع نیازمندی تخصصی ویزا: ویزاکاران مراجعه و با خدمات دهندگان معتبر ویزای مولتی و مسافرتی ...
اخذ ویزا | سفر به کشورها بدون ویزا

اخذ ویزا | سفر به کشورها بدون ویزا

ادامه مطلب
اخذ ویزا | سفر به کشورها بدون ویزا افرادی که قصد سفر به کشورهای مختلف آسیایی , اورپایی , امریکایی , مدیترانه , آفریقایی و کشورهای سراسر جهان را دارند و ...
ویزای آلمان | ویزای توریستی آلمان

ویزای آلمان | ویزای توریستی آلمان

ادامه مطلب
ویزای توریستی آلمان|ویزای توریستی آلمان وکلای با تجربه موسسه های اخذ ویزا , عضو نیازمندی و مرجع تخصصی ویزا: وبسایت ویزاکاران می توانند شما را در راستای اخذ ویزای توریستی کشور آلمان ...
ویزای توریستی آلمان | معرفی ویزای توریستی آلمان

ویزای توریستی آلمان | معرفی ویزای توریستی آلمان

ادامه مطلب
ویزای توریستی آلمان | معرفی ویزای توریستی آلمان ویزای توریستی آلمان: افرادی که قصد سفر به آلمان را دارند میتوانند با مراجعه به نیازمندی تخصصی ویزا: ویزاکاران و شناخت خدمات دهندگان ...
ویزای آلمان | دریافت ویزای توریستی آلمان

ویزای آلمان | دریافت ویزای توریستی آلمان

ادامه مطلب
ویزای آلمان | دریافت ویزای توریستی آلمان ویزای توریستی آلمان به افرادی تعلق می‌گیرد که قصد بازدید از این کشور را دارند و برای مدت معینی درآلمان اقامت خواهند داشت. برای تقاضای ...
ویزای توریستی و دریافت ویزای توریستی

ویزای توریستی و دریافت ویزای توریستی

ادامه مطلب
ویزای توریستی|دریافت ویزای توریستی ویزای توریستی: افرادی که قصد سفر به کشورهای مختلف جهان را دارند با مراجعه به بخش ویزای توریستی در وبسایت مرجع و نیازمندی تخصصی ویزاکاران با شناخت ...
ویزای تجاری | شرایط اخذ ویزای تجاری B-1

ویزای تجاری | شرایط اخذ ویزای تجاری B-1

ادامه مطلب
ویزای تجاری | شرایط اخذ ویزای تجاری B-1 ویزای تجاری: تجار و فعالان اقتصادی که قصد سفر کاری و تجارت به کشورهای مختلف را دارند میتوانند با مراجعه به نیازمندی تخصصی ...
ویزای کانادا | اقامت کانادا | تضمینی | فوری

ویزای کانادا | اقامت کانادا | تضمینی | فوری

ادامه مطلب
ویزای کانادا | اقامت کانادا | تضمینی , فوری آیا میخواهید درباره ویزا و اقامت در کانادا اطلاعات داشته باشید با کارشناسان ویزاکاران که آگهی های خود را در این نیازمندی تخصصی درج نموده ...

های گردی